2010. márc. 29.

Będzin

...és még néhány. Megnyugodva konstatáltam, hogy Będzinben is vannak szalagok, oszlopok és kerítések:D...

8 megjegyzés:

 1. ...mint Magyarországon. Még szerencse. Gondold el, ha nem lennének. Mit fotóztatok volna? Virágmakrót? Vagy szociót? :D (Fúúú, ez még viccnek is rossz... :S )

  VálaszTörlés
 2. :D:D:D:D
  azért mégis kicsit mindennek más íze volt. A szalagokat pl nem láttam még itthon nyírfakórók közé kötni, és voltak ezek a furcsán rücskös kandeláberek:O...ez biztos vmi esztétikai funkció lehet, más értelmes magyarázatot nem találtam. Valahogy olyan idegenül ismerősnek tűnt a miliő. Furcsa, ezt még sehol nem éreztem, ha külföldön jártam.

  VálaszTörlés
 3. Ezekből rakj a Posztra is. Hadd szokják... :D

  VálaszTörlés
 4. A raklap és a tartálykocsi mindent visz!!! :))
  De tényleg.
  Kedves még a zöldfólisátras, de egyben, sorozatban is igen kellemes.

  u.i.:
  karók közötti szalag van a középalföldön is, sőt, még nagyobb kövek között is láttam így szalagot (a léket jelölték így a Holt-Tisza jegén), szóval ez nem annyira külföldi specialitás. :)
  A kandelláberrücskök pedig a plakátragasztók életének megkeserítése miatt van, ez pesten nonfiguratívabb kis tövisrücskök formájában szintén megvan.
  Ezek után örömmel nyugtázom, hogy nem is vagyunk annyira elmaradva... :)

  VálaszTörlés
 5. ááááá, értem már, vidéki leányka létemre ilyesfélével nem találkozom;D...pedig én szeretem, ha tele van ragasztva az oszlop, jó persze tudom, hogy az én szempontom általában nem szempont a társadalom elvárásainak tükrében:D
  köszi;D;D

  VálaszTörlés
 6. hú ez nagyon jó sorozat, különösen az utolsó darabja csámcsognivaló számopmra :) van rajta mindenből :) és nem is akárhogy :)

  VálaszTörlés
 7. Będzin visszavár!
  És egyszer el is megyünk! :)

  VálaszTörlés
 8. :D reméljük egy melegebb évszakban...

  VálaszTörlés